Kappio wordt onderdeel van Kindcentrum de Terp en breidt uit

Campus de Terp is dé plaats in Wieringerwerf waar inwoners van alle leeftijden kunnen leren, recreëren, sporten en elkaar ontmoeten in een groene en duurzame omgeving. Met het Kindcentrum, waar onderwijs en kinderopvang samenkomen, wordt er volop gebouwd aan een mooie leerrijke omgeving voor de toekomstige generatie.  
 

Verbinding kinderopvang met onderwijs
Het is een bewuste keuze dat kinderopvang Kappio en de lokale scholen de handen ineen slaan. Door de verbinding met het onderwijs ontstaat er een sterke inhoudelijke samenwerking met een compleet pedagogisch en didactisch aanbod. Dit is voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar gedurende de dag, op het gebied van zorg voor de baby’s, spelend leren, onderwijs en vrijetijdsbesteding. Kinderen zijn, ook op de nieuwe locatie, in vertrouwde handen bij de ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerkers van Kappio.

Vind hier informatie over de locatie en het aanbod (https://www.kappio.nl/pg-29492-7-140321/pagina/locatie_wieringerwerf_kindcentrum_de_terp.html)

 

Uitbreiding van opvang aanbod
Met de nieuwbouw zijn er een prachtige ruimtes gecreëerd. Een groene kinderopvang, waarbij de natuur van buiten naar binnen is gehaald. Dit is goed zichtbaar in de inrichting en het werken met natuurlijke materialen.
 

De Terp biedt meer faciliteiten voor de kinderopvang. Zo zijn er veel sportmogelijkheden, dankzij een sporthal, buitenvelden en een zwembad en is er ook een ruim binnen- en buitenterrein, deels overdekt, waar allerlei speeltoestellen staan die passend zijn bij verschillende leeftijden.


Kinderopvang Kappio breidt het bestaande aanbod van het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang uit zodra zij in juli van dit jaar openen op de Terp. Er wordt niet alleen extra ruimte gecreëerd voor nieuwe kinderen maar daarnaast worden ook de opvangtijden verruimt naar 6.30 – 18.15 uur.  
 

Groei mee
Kinderen zijn, ook op de nieuwe locatie, in vertrouwde handen bij de ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerkers van Kappio. Het Kindcentrum biedt veel ruimte om te groeien. Heeft u interesse om als professional in de kinderopvang mee te willen groeien? Door de uitbreiding van groepen is er ruimte ontstaan voor nieuwe collega’s bij Kinderopvang Kappio. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het servicebureau via 0223-534797 of kijk op www.kappio.nl.

 

Meld uw kind direct aan! (https://www.aanmeldenkinderopvang.nl/2.0/index.php?id=37f50c413a4a799e834fd37907a6b79e)

impressie KDV groep kindcentrum de  Terp (002) impressie KDV groep kindcentrum de Terp (002)